جدیدترین اخبار :
  • گزارش عملکرد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ سازمان منطقه آزاد چابهار
  • نقش مناطق آزاد در دیپلماسی اقتصادی ایران
  • یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است، کیش می‌تواند به هاب منطقه‌ای تبدیل شود
  • تلاش‌های نخستین واحد تولیدکننده فریم عینک ایران در چابهار برای خودکفایی
  • گامی جدید در روابط کابل و دهلی نو؛ گفتگو درباره گسترش روابط تجاری از طریق بندر چابهار

دانشگاه بین‌المللی چابهار به عضویت سینو (CINVU) در آمد

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/12/08 | تعداد بازید :141
در راستای گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه آموزش، پژوهش و فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه بین‌المللی چابهار وابسته به سازمان منطقه آزاد چابهار سند عضویت سینو (CINVU) را پذیرفته و به خانواده بزرگ این شبکه آکادمیک بین‌المللی پیوسته است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از گزارش روابط عمومی سینو، دانشگاه بین‌المللی چابهار وابسته به سازمان منطقه آزاد چابهار به عنوان دانشگاهی پیشرو با بیش از سه‌ دهه فعالیت آموزشی، پژوهشی و دانش‌بنیان، رویکرد اساسی خود را مشارکت در رشد، توسعه و توانمندسازی منابع انسانی قرار داده است.

این دانشگاه غیر انتفاعی وابسته به سازمان منطقه آزاد چابهار در منطقه استراتژیک ساحلی مکران، به دلیل دسترسی به آب‌های بین‌المللی و ویژگی‌های سرزمینی ارزشمند، از جایگاه مناسبی برای همگرایی دانش و اقتصاد برخوردار است.

شایان ذکر است شبکه بین‌المللی دانشگاه‌های مجازی کشورهای اسلامی (سینو) یک شبکه بین‌المللی آموزشی، پژوهشی، دانش‌بنیان و فناوری وابسته به کمیته دائمی وزارتی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) است که میزبانی آن بر عهده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران قرار دارد. سینو با ایده ایجاد عدالت آموزشی، بستری برای گسترش آموزش همگانی جهانی مبتنی بر فناوری هوشمند و برخط است که با شبکه‌سازی ظرفیت‌ها، از قدرت آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری در مسیر کمک به توانمندسازی و پیشرفت کشورهای جهان اسلام بهره می‌برد.

در چارچوب گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حوزه آموزش، پژوهش و فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه بین‌المللی چابهار با پذیرش سند عضویت سینو، به جمع اعضای این شبکه آکادمیک بین‌المللی پیوسته است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل